Zendingen die gister al bij de klant moesten zijn

In het bedrijfsleven is er natuurlijk veel transport dat gedaan moet worden. Klanten nemen bepaalde goederen af en deze worden op locatie bij de klant bezorgd. Soms zijn er zendingen waar enorme haast bij is. Dat zie je bijvoorbeeld regelmatig in deze tijd van de feestdagen.

spoedtransport

Er moet snel een levering gedaan worden die eigenlijk gisteren al bij de klant had moeten zijn, hiervoor zijn transportbedrijven in regio Hilversum een uitkomst voor. Dit wordt ook wel een spoedzending genoemd. Voor deze zendingen zijn de reguliere wegen niet echt handig, er moet een koeriersdienst worden ingezet. Deze komt de zending ophalen en vertrekt direct naar de klant toe om het persoonlijk af te geven.

Zeer professionele uitstraling

Wanneer u als bedrijf een koeriersdienst inschakelt, geeft dit natuurlijk een buitengewoon goede uitstraling. Natuurlijk is er ook altijd de mogelijkheid dat een werknemer in de auto springt om de zending af te leveren, maar ook daar zitten natuurlijk kosten aan verbonden die vaak hoger uitpakken dan een koeriersdienst inhuren.

Wanneer een koerier een pakket komt ophalen, geeft dit een buitengewoon professionele uitstraling. Het is trouwens wel aan te raden om hier wat onderzoek naar te doen, want de koeriers zijn natuurlijk een verlengstuk van uw bedrijf. Wanneer bedrijven gebruik maken van een koeriersdienst, dan zie je vaak dat ze hier vervolgens regelmatig gebruik van maken. Bijvoorbeeld dus bij een spoedzending. De koeriers zijn dan te vertrouwen en leveren goed werk. Ook kan er voor regionale zendingen natuurlijk gebruik worden gemaakt van koeriersdiensten. Vaak zijn ze in een bepaalde regio actief en kunnen tegen gereduceerde tarieven in de regio bezorgingen doen.

Hoe wordt de prijs voor koeriersdiensten berekend?

De diensten richten zich natuurlijk voornamelijk op de spoedzendingen, alhoewel er ook voor zendingen waarbij minder spoed is gebruik van kan worden gemaakt. Vaak zijn de tarieven gebaseerd op het aantal kilometers dat moet worden afgelegd. Als er bijvoorbeeld in het weekend of in de avond moet worden gereden, kan hiervoor een extra vergoeding noodzakelijk zijn.

businessaccount